De gesloten tijd is begonnen…

En dat betekend dat het wel een keer weer tijd is voor een update. Helaas geen vangsten meer voor het ingaan van de gesloten tijd. Natuurlijk nog wel een paar keer de deur uit geweest en wat stadswatertjes in de regio afgevist. Het weer was wel wisselvallig te noemen, daar moet ik ze wel gelijk in geven achteraf. Vooral vorig weekend. Het ene moment hagel in je mik, een paar minuten later weer een stralend zonnetje.


Dezelfde middag, foto’s ongeveer 10 minuten na elkaar genomen…

Ook afgelopen weekend weer een poging gedaan, deze keer met een ‘gepimpte’ spinnerbait. Dit ook een beetje in verband met de opkomende plantengroei. De eerste verse groene slierten die laten zich alweer zien, dikwijls tot aan het wateroppervlak.

De komende tijd dus even geen kunstaas maar dat is in mijn geval toch iets wat ik voornamelijk in de winter gebruik. Het voorjaar en de zomer is het vooral vissen op witvis, dropshot met de worm en ik ga proberen dit jaar meer te karperen. Proberen, volgens mij heb ik dat hier vaker geschreven…

Tot de volgende!