Volgende week: de Hengelsport en Visbotenbeurs

Volgende week is het weer zover, de Hengelsport en Visbotenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht! Nog een weekje geduld en voor elke tak van de sportvisserij is er wel wat te zien, te doen en aan te schaffen op deze beurs. Ondertussen is het programma bekend gemaakt, is de plattegrond te bekijken en zijn de entreebewijzen natuurlijk ook al aan te schaffen.

Tip: geen auto tot je beschikking? Pak de trein. Bij NS kun je een interessante deal scoren: vervoer naar de beurs per trein, inclusief entree tot de beurs voor 25 euro. Je reist naar naar station Utrecht Centraal, de Jaarbeurs is vanaf CS nog geen 10 minuten lopen.

Wat is er zoal te beleven?
Elke dag zijn er meerdere lezingen en is er in de grote bellyboatenvijver van alles te zien en worden er demonstraties gegeven van de verschillende types en modellen. Er zijn vele standhouders, winkels en bedrijven aanwezig waar je alles voor het komende winter en/of zomerseizoen aan kan schaffen. Ook vind je hier de allernieuwste producten en kun je hier terecht met al je vragen. Ook voor de jeugd is er van alles te beleven en te doen, oefen bijvoorbeeld je drillkunsten op de drillsimulator of ga werpen op de castingbaan van HSV Rotterdam. En elke dag liggen er voor de eerste 250 bezoekers onder de 13 jaar hengels van Albatros klaar! Kijk voor het hele en actuele programma op de website van de beurs.

Wanneer en waar?
De beurs opent de deuren op vrijdag 29 november, zaterdag 30 november en op zondag 1 december. De openingstijden zijn op alle dagen van 10:00 tot 17:00. De Hengelsport en Visbotenbeurs is te vinden in de Utrechtse Jaarbeurs. Deze bevind zich vlak bij het Centraal Station en is dus ook met het OV goed te bereiken.

Hoe kom ik aan tickets?
Door hier te klikken. Of kijk op de site van NS voor de bovengenoemde combideal: treinkaartje + entree voor 25 euro!

Waarom?
Omdat je nog wat nodig hebt, om je te motiveren om meer te gaan vissen, om meer kennis op te doen, om nieuwe producten te bekijken, om met medevissers in contact te komen, om een leuk dagje uit te hebben, om van je spaargeld af te komen, om een reis te boeken, om van je vrouw/vriendin af te zijn, om je zwartverdiende geld uit te geven, omdat je een visser bent, omdat…. (zelf in te vullen)

Check hieronder alvast een klein voorproefje van de beurs. Check voor meer info de website.