Verhuizing achter de rug…

Nou, dat ging wel iets soepeler dan ik had verwacht. Het zat een keer mee, dat is ook wel eens lekker. De verhuizing is achter de rug en momenteel ben ik nog geen gekke dingen tegen gekomen. Ook de mailadressen werken weer (voor zover ik weet) en ik heb nog geen errors of foutmeldingen gehad.

Het enige wat ik nog even heb laten zitten is het forum, dat was op het moment van verhuizen ook niets meer dan een verzamelplaats voor (voornamelijk Russische) spambots en andere gekkigheid. Wie weet weer iets voor in de toekomst. Ik heb op de URL van het forum wel even een praktisch lege pagina met een link naar de homepage geplaatst om eventuele doodlopende linkjes op te vangen.

Mocht je wel iets tegenkomen waarvan je denkt: ‘Dat is nog niet helemaal lekker’ dan kan/mag je dat natuurlijk altijd even laten weten door contact op te nemen. En nu weer proberen vis te vangen, die gesloten tijd die vliegt dichterbij op de kalender…