De start van 2021!

We zitten ondertussen alweer bijna 4 weken in 2021. Ik zie ook de eerste vangsten in verschillende groepen en fora alweer voorbij komen, goede zaak! Het valt hier momenteel tegen. Nou ja, laten we positief blijven (niet op het gebied van Corona natuurlijk), het gemiddelde is vrij constant. Gijs een gemiddelde van 1 snoek per sessie tot dusver en ik een minstens zo constante 0 snoeken per sessie. Maar om me ergens mee te onderscheiden parkeer ik een nieuw stukje kunstaas aan de bodem tijdens vismiddag 1 dit jaar. Iets met een goed begin is het halve werk?


Die hangt nu dus aan de bodem. RIP Ripple Profighter…

We hebben de vergunningen en wateren in de regio eens tegen het licht gehouden en wat plannen gemaakt. Dit jaar gaan we wat meer richting de karpers is het plan. Die stokken liggen anders ook maar een beetje stof te vangen op zolder. En tussendoor gaan we een beetje prutsen op snoekbaars en winde op de IJssel of andere rivieren. En er staat een revanche op de zeebaarzen op de planning! De visserij laten we dit jaar wat meer afhangen van het weer en niet waar we eigenlijk meer zin in hebben en hopen te vangen, eigenlijk vooral dat laatste…

Zolang het nog mag gaan we voorlopig eerst nog achter de snoeken aan en laten we hopen en er ook met zijn allen voor zorgen dat we niet met een avondklok zitten zodra het weer langer licht is buiten. Dat zou toch jammer van de vistijd zijn?

Succes en vang ze in 2021!


Kijk, zo hoort het! 91 cm en moddervet!