VIS! – Theatervoorstelling met Marco Kraal

Bij deze een leuke tip voor degenen onder ons die deze herfst geen zin hebben om in de wind en regen langs het water weg te kwijnen maar wel met vissen bezig willen zijn. Check even bij de lokale schouwburg of theater of Marco Kraal, die we allemaal kennen als presentator van VisTV natuurlijk, binnenkort langs komt met zijn voorstelling VIS!

Het is een show waar voornamelijk vissers op af zullen komen maar voor mensen die niet vissen en wel interesse hebben in natuur of de (onder)waterwereld is deze avond ook zeker de moeite waard. Leuke (vis)verhalen van onder andere vroeger worden afgewisseld met leuke vistechnische weetjes, video, audio, interactie en mocht je graag in de keuken staan dan komt dat ook nog even aan bo(r)d. In ruim anderhalf uur neemt Marco ons mee op hoe het voor hem allemaal begonnen is en wat hij door de jaren heen allemaal ervaren, gedaan en beleefd heeft om hem te brengen waar hij nu is.

Afgelopen 12 november kwam Kraal met zijn voorstelling naar Doetinchem. Dit bleek later bijna helemaal samen te vallen met de persconferentie en de daarop volgende lockdown maar deze avond ging in elk geval nog gewoon door. Voor ons was de theatervoorstelling natuurlijk even wat belangrijker want alle nieuwe regels en maatregelen waren net zoals alle andere keren al ruim van tevoren uitgelekt en werden per pushmelding van NU.nl nog maar eens extra benadrukt. Maar voor ons niet direct van grote zorgen, de nieuwe regels golden vanaf zaterdag 13 november. Wij konden in de pauze en na de voorstelling dus gewoon nog even een biertje drinken maar ik ben bang dat dat laatste de komende voorstellingen een lastig verhaal gaat worden. Maar dat maakt het natuurlijk niet minder de moeite waard om deze voorstelling te bezoeken natuurlijk! Gewoon doen, je gaat het een leuke avond vinden.

Meer info zoals speeldata (bovenstaande is niet helemaal actueel meer) en kaarten vind je via deze link. Helemaal onderaan deze pagina vind je nog een soort trailer/preview van waar hij bij Omroep Flevoland tekst en uitleg komt geven over zijn voorstelling.


Alle drie zijn we het eens, de moeite waard.

Preview bij Omroep Flevoland